divendres, 28 de juny del 2024

ANIVERSARIS MES DE JUNY

 PER MOLTS ANYS A TOTS 

Celebrem els aniversaris amb la musica del violi de fons i amb un super pastís creat per nosaltres en el taller de cuina. SUPER BO, més d'un resident ha demanat per repetir, ja vam fer de mes perquè sabíem que ens xoparíem els dits. 



















Taller de cuina 












dimarts, 11 de juny del 2024

BARBACOA JUNY 2024

Celebrem la Barbacoa amb tots els residents i part del equip de treballadors per donar la benvinguda a l'estiu. 

Moltes gràcies a la gent de cuina que ens han preparat un menú riquíssim. 

Després de dinar ens visita la Enriqueta alum amb el grup de castanyoles i ball en linea del casa del parc amb molta alegría i entrega cap a tots, ens ho vam passar molt be, vam ballar i gaudir de una bona estona. 

Esperem que passeu tots un molt bon estiu que tot junt comença.

BON ESTIU 





























 


Tarda de ball amb el grup de Country del casal de gent gran de l'Havana

 Una tarda de ball country pels nostres residents! Gràcies per venir i compartir amb nosaltres, ens agrada molt veure-us ballar. 















ANIVERSARIS MES DE MAIG

El mes de maig celebrem els aniversaris i aquest mes tenim el honor de poder celebrar els 100 anys de la Senyora Pepita juntament amb els seus companys i la seva familia per fer-li la entrega de la placa centenaria. 

Es un privilegi per nosaltres poder passar estones amb residents que tenen 100 anys i els hi agrada explicar-nos les seves vides i així nosaltres enriquir-nos dels valors amb els que ens transmeten de la vida viscuda. 

MOLTES FELICITATS A TOTS