dimecres, 26 d’abril del 2017

TALLER DE CUINA


Des de fa un parell de mesos el taller de cuina s'ha doblat.
Fins ara feiem el pastís d'Aniversari una vegada al mes, concretament l'últim dijous de mes per celebrar els aniversaris de tots aquells que complien anys aquell mes.
Doncs ara, i gràcies a uns voluntaris vinguts de Sant Jaume,  en Jordi, en Francisco i en Miquel, el segon dimarts de mes fem un taller de tapes salades.
Vam  començar amb un hummus de cigrons pels que no poden mastegar i una mini pizza  d'esberginia – mozzarela  tomàquet i olives.
El següent més un rotllet de bacon amb cua de carxofa i un guacamole per la resta.
I aquest més passat vam fer uns xampinyons farcits amb pernil i formatge ratllat, i pels que no poden mastegar un gazpacho de maduixa.
Quina serà la propera tapa ?
Ho  descobrirem aviat.

Bon Profit.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada