divendres, 23 de juny del 2023

S'ACABA EL CURS ESCOLAR

 S'acaba el curs per les escoles i acabem el primer any de col.laboracions amb els Instituts.

L'Escola Mare de Déu de Lourdes ens va voler fer una festeta de cloenda on es van entregar els diplomes d'assistència als alumnes.

Ens ven preparar un vídeo amb fotografies de totes les sessions que es van fer i ens van cantar un karaoke amb música de guateque.

Us volem compartir unes paraules que ens van emocionar, les alumnes de l'escola ens van donar les gracies per tot el què havien pogut viure amb aquest projecte de Servei Comunitari.

Ja els esperem amb els braços oberts per el proper curs.

Moltes gràcies a tot@s.


Per començar, en nom de tota la classe de quart d'ESO de l'escola Mare De Déu De Lourdes, voldríem agrair tant a l'escola, com a la Montse i L’Ester, la directora de la residència, l'oportunitat que ens han donat de poder estar aquí i viure aquesta enriquidora experiència amb els avis. 

En aquests mesos hem après a valorar els moments amb les persones més grans, ja que molts no han tingut l'oportunitat de conèixer als seus avis o han marxat massa aviat. 

Ens emocionàvem veient com els avis se'ls hi formava un somriure a la cara cada cop que ens veien entrar per la porta principal, ens sorprenia quan se'n recordaven de les nostres cares, també era molt especial veure com gaudien de la nostra companyia i agraïen una vegada rere l’altre la nostra ajuda en els jocs més complicats. 

Tots aquests moments ens han proporcionat un xoc amb la realitat i un aprenentatge sobre la gran necessitat de cuidar els més vulnerables i el poc que costa treure'ls un somriure. 

Gràcies i esperem haver estat a l'altura.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada