dimecres, 1 de febrer del 2017

ACTIVITATS GRUPALS DE REHABILITACIÓ

Amb la tornada de la nostra Terapeuta Ocupacional de capçelera, Judith, tornem a tenir
l'equip de rehabilitació al complert. La Laura i la Judith han començat l'any amb força iniciant noves activitats grupals.
Com a novetat, els dimarts ha començat un nou grup de PREVENCIÓ de CAIGUDES amb l'objectiu de guanyar força a les cames, treballar i millorar l'equilibri.
A més, a partir d'ara els dimecres es fan dos grups de PSICOMOTRICITAT a la planta baixa adaptats a les necessitats i les capacitats dels assistents.
Mentre que el grup gran es manté a la sala gran amb la Laura (fisio), un petit grup selecte fa els exercicis al gimnás en petit comité amb la Judith (terapeuta).
L'objectiu d'aquests grups de psicomotricitat és mantenir o millorar tant l'estat físic com la memòria.
Cada setmana, s'intenta fer les sessions variades utilitzant diferents materials com: la corda, pilotes, aros, gomes i circuits.
Al centre de dia, aquest grup de psicomotricitat els realitza la Laura els dilluns i els dijous venen a col-laborar la Montse (educadora) i les gosses de CA ROSA i
fan exercicis amb nosaltres. La Maia i l'Arana ja són velles conegudes de la casa i fan que la psicomotricitat sigui més divertida.
Us deixem amb un recull de fotografies.



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada