dilluns, 15 de juliol del 2024

Celebrem una bonica amistat i el retrobament de dues persones

Hem tingut el honor de poder celebrar la bonica amistat que hi ha entre la Montserrat i el Jaume. 

Tot sorgeix d'una passejada amb les voluntàries de la Fundació Iluro que venen a fer l'activitat del projecte Bicis sense edat. 
Els lligams que es crean en cada passejada fa que les voluntàries s'enamorin de les histories de cada participant i en una d'elles sorgeix la idea de celebrar la gran amistat entre dos dels residents. 

Compartirem amb imatges tot lo viscut en un matí a la residencia. 
Aquest retrobament ens recorda la importancia de l'amistat en les nostres vides i com l'amor entre amics perdura malgrat el pas del temps. 

L'amistat i l'amor són com dos arbres que creixen junts, les seves arrels es fonen i es reforcen mútuament i com diu el gran poeta i escriptor Miquel i Pol "l'amistat es com la llar on sempre podem trobar refugi i l'amor és la força que ens impulsa a cuidar-ne". 

Gràcies treballadors, residents, fundació Iluro, voluntàries, familiars dels protagonistes i a tots els presents, per poder fer posible aquesta celebració tan bonica on reforcem l'amistat, el retrobament de dues persones, i el compartir dia a dia amb algú que estimes dins la residencia. 




                             



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada