dilluns, 15 de juliol del 2024

S'acaba del curs escolar

 S'acaba el curs per les escoles i acabem el segon any de col·laboracions amb els Instituts.

L'Escola Mare de Déu de Lourdes ens va voler fer una festeta de cloenda on es van entregar els diplomes d'assistència als alumnes.

Ens ven preparar un vídeo amb fotografies de totes les sessions que es van fer i ens van cantar un karaoke amb música de guateque.

Us volem compartir unes paraules que ens van emocionar, les alumnes de l'escola ens van donar les gràcies per tot el què havien pogut viure amb aquest projecte de Servei Comunitari.

Ja els esperem amb els braços oberts per el proper curs.

Moltes gràcies a tot@s.


Residencia Sant Josep, volem agraïr-vos pel temps que hem passat junts. Ha estat una experiència molt especial i hem après molt de vosaltres. 

Des del primer dia, ens vau fer sentir benvinguts amb la vostra calidesa i amabilitat, cada conversa, història i rialla ha deixat un record en nosaltres. Hem après molt de vosaltres i les històries que ens heu explicat de les vostres vides. 

A més, em gaudit moltíssim de les tardes de bingo i de totes les activitats que hem compartit junts. Aquestes estones han estat plenes de diversió i alegria i han fet que el nostre temps junts sigui encara més especial 

Ens heu ensenyat moltes lliçons de vida. Les vostres paraules i consells sempre estaran amb nosaltres. 

Estem molt agraïts per cada moment compartit, per tot el que ens heu ensenyat i per la vostra generositat i afecte. 

                   GRÀCIES Residencia Sant Josep 














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada