dimecres, 31 de juliol del 2024

Sant Josep celebra Les Santes

Aquest any, la novetat ha estat la participació de dos residents en la tradicional cursa de Les Santes en un tricicle elèctric especialment adaptat i conduït per un voluntari. Diumenge també es va celebrar la tradicional "Anada a la Residència" amb totes les figures de la cercavila tradicional.

Diumenge passat va ser un dia molt especial per als residents i treballadors de la Residència Sant Josep. Tots ells van poder gaudir de Les Santes participant en dos actes:

A primera hora, dos residents van participar, per primer cop, en la 44a Cursa Popular Les Santes en el tricicle que utilitzen els voluntaris de la Fundació Iluro per treure a passejar els avis per la ciutat. Ha estat una experiència inoblidable i esperem que es converteixi en una tradició anual.

Més tard, com cada any, la Residència va rebre la visita de les comparses institucionals i Banda de l'Agrupació Musical del Maresme, amb els balls tradicionals i una ballada de sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal. Es tracta de la tradicional "Anada a la Residència", un acte inclòs en el programa de Les Santes com a homenatge a la gent gran de la ciutat.

Gràcies a totes les persones que han participat i han fet possible que els residents de Sant Josep hagin pogut gaudir d'aquesta festa. Glòria a les Santes!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada